FiskeTV

Fiskemagasinet mads hussing i alaska fotograf

Her er en liste over alle de “Ta’ med ud og fisk” og “Fiskemagasinet” jeg har lavet. Det vil sige, at der er måske nogle jeg har glemt. Nogle er beskrevet meget indgående, andre står der bare titel ud for. Nogle af programmer kan ses gratis på www.FiskeTV.dk. I foråret 2012 runder jeg 150 tv-programmer om lystfiskeri fra foreløbig 12 forskellige lande.

Fiskemagasinet 1. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Put & Take-fiskeri” Tid: August 1995 Gæst: Henrik Agerskov Jensen Foto: Jesper Jensen Lyd: Peter Simonsen Producer: Kasper Lange

Resume: Det allerførste program fandt sted i Store Rosenbusk Ørredfiskeri, hvor jeg skulle fiske med spinnegrej og Henrik Agerskov skulle fiske med flue. Det var i slutningen af august 1995, og det var meget varmt. Ejeren af søen havde lige puttet en masse fisk i og vores forhåbninger til fiskeriet var store.

Efter flere timers fiskeri uden noget resultat så det efterhånden lidt sort ud. Det allerførste program om lystfiskeri på DK4, og så fangede vi ingen fisk. Det ville have været en stor katastrofe. Vi opdagede nogle ørreder i den ene ende af søen, men de ville hverken det ene eller det andet. Henrik var stædig og prøvede alle fluer og alle metoder for at fange de fisk, men lige lidt hjalp det.

Jeg og kameraholdet var gået lidt videre da det endelig lykkedes for Henrik at få en til at hugge. Kameraholdet fik benene på nakken og nåede at “fange” halvdelen af fighten + landingen, så det var ganske godt. Vi afsluttede med at Henrik bandt en typisk flue til Put & Take-fiskeri. Alt i alt en fornuftig premiere for DK4’s nye lystfiskermagasin – “Ta’ med ud og fisk”.

 

Fiskemagasinet 2. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Kystfiskeri” Tid: September 1995 Gæst: Toke Hermann og Kim Helsted Foto: Peter Simonsen Lyd: Kasper Lange Producer:

Resume: DK4’s lystfiskermagasin “Ta’ med ud og fisk” var denne gang taget til Røsnæs ved Kalundborg, fordi vi skulle prøve at fange nogle havørreder. Jeg havde allieret mig med Toke Hermann fra Pandion Jagt & Fiskeri i Hillerød og Kim Helsted der er en dygtig kyst- og å-fisker. Det havde desværre stormet et par dage op til at optagelserne skulle finde sted og vandet var derfor meget grumset.

Vi fik snakket en del om agnvalg, taktik, vind- og vejrforhold, og vi gjorde alle ting korrekt, men lige lidt hjalp det. Vi fangede desværre ingenting, og for at gnide salt i såret, så kom der ern lystfisker da vi gik og efter cirka 20 minutters landede han en fin lille havørred. Vi havde haft en rigtig god dag, med godt vejr, men desværre uden fisk.

 

Fiskemagasinet 3. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Stangbygning” Tid: Januar 1996 Gæst: Peter Haugaard Producer: Kasper Lange

Resume: I metalsløjdlokalet på undertegnedes gamle skole – Lillerød Skole – skulle det næste program optages. “Ta’ med ud og fisk” var rykket indendørs for at vise hvordan man forholdsvist nemt man kan lave sin egen fiskestang.

Som det blev demonstreret kan alle gå i gang med at bygge sin egen fiskestang; man sparer ikke så mange penge, men man får mulighed for at sætte sit eget særpræg på stangen. En god og lærerig udsendelse hvis man har lyst til at kaste sig ud i stangbygningens halvsvære kunst.

 

4. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Lav din egen wobbler” Tid: Januar 1996 Gæst: Peter Haugaard Producer: Kasper Lange

Resume: I forlængelse af programmet om at lave sin egen fiskestang, optog vi også et program om at fabrikere sine egne wobblere. Helt fra bunden demonstrede Peter Haugaard hvordan man, også her, forholdsvist let kan lave sit eget grej.

Ved hjælp af diverse remedier kan man få hjemmelavede wobblere til at ligne professionelt malede wobblere, og ligesom indenfor fluefiskeri er det helt specielt at fange fisk på noget man selv har lavet. I denne udsendelse var der masser af lærerige tips til nemt og utroligt flot at kreere sine egne meget effektive wobblere til alt slags fiskeri.

 

Fiskemagasinet 5. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Fluebinding” Tid: November 1995 Gæst: Henrik Agerskov Jensen Producer: Kasper Lange

Resume: For anden gang valgte jeg at tage Henrik Agerskov med i programmet. “Ta’ med ud og fisk” var igen rykket indendørs, denne gang hos Pandion Jagt & Fiskeri i Hillerød. Der skulle bindes fluer, og denne gang til kystfiskeri. Henrik Agerskov øste af sin store viden om kystfiskeri i almindelighed og fluefiskeri i særdeleshed, og bandt en af sine meget karakteristiske aurarejer, hvor der blev brugt et specielt materiale.

Dette specielle materiale blev i ugerne efter programmet var sendt, udsolgt hos den danske grossist, som derefter måtte købe mere hjem fra England, men også der blev der hurtigt udsolgt. En indikation på at der er mange der ser programmet, og som prøver at lære af det. Det er jeg naturligvis meget glad og stolt over. Det blev et program for alle der har prøvet eller vil prøve at binde deres egne fluer, og mange prøvede da også lykken.

 

6. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Isfiskeri” Tid: Februar 1996 Gæster: Kim Fredriksen, Toke Hermann og Peter Haugaard Foto: Peter Simonsen

Resume: Det var rigtig koldt… Det var sådan en dag man burde blive indenfor, sidde i sofaen og drikke varm kakao, så hvad var mere naturligt end at tage på isfiskeri, man er vel lystfisker. Der var is på alle søer, inklusiv en lille sø i nærheden af Allerød, som angiveligt skulle indeholde rigtig store gedder.

Efter en times tid lykkedes det Peter Haugaard at fange en mindre gedde, som blev genudsat efter behørig fremvisning foran kameraet. Jeg selv fangede også en mindre gedde som kameraholdet desværre ikke nåede at få nogle billeder af. Vi fik snakket om og forklaret en masse ting, heriblandt sikkerhedsforanstaltninger. Disse sikkerhedsforanstaltninger brød vi derefter ved at bevæge os ud hvor isen ikke var særlig tyk. Det skete da vi ville forklare hvordan man let bruger et ekkolod under isfiskeri. Det hele bragede, og alle kom væk fra området.

Vi valgte at tage det med i programmet for at vise at man skal altså tænke sig om og undersøge forholdene før man bevæger sig ud på isen. Vi havde en rigtig god og meget kold tur, og vi kunne konstatere at vi havde fanget et par smågedder, samt at vi havde fået en kæmpeforskrækkelse.

 

7. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Kystfiskeri i Sverige” Tid: Februar 1996 Gæster: Toke Hermann, Kim Frederiksen og Hans Henrik Foto: Peter Simonsen og Kasper Lange Lyd: Kasper Lange

Resume: “Ta’ med ud og fisk”-redaktionens hidtil første udlandstur gik til Trollingcampen i Sølvesborg ved Pukaviken. Der skulle være en stor kystfiskekonkurrence og vi ville deltage. Det foregik over en hel weekend og alle rapporter fra området tydede på fantastisk fiskeri.

I dagene op til at vi tog afsted blev det meget meget koldt i Sydsverige, og da vi ankom var der is de første meter ud fra strandkanten. Det begyndte tilmed at sne, og når sneen lagde sig i vandet blev det til grødis. Så meget af det vand vi fiskede i var rent grødis; ikke de bedte betingelser for godt kystfiskeri efter havørreder.

Vi forsøgte og forsøgte hele weekenden, men lige lidt hjalp det. I konkurrenceområdet omkring Pukaviken var det meget småt med fisk der blev taget og vi valgte derfor at prøve andre af sydsveriges kyster for at se om fiskeriet var bedre andre steder. Flere steder blev prøvet, og kun fordi kameramanden, Peter Simonsen, glemte sit kamerastativ på den næstsidste kyststrækning vi var på fik vi lidt ekstra tid.

Den tid benyttede Kim Frederiksen til at fange turens eneste havørred; en let farvet fisk på ikke mindre end 6,5 kg. Kameramanden havde heldigvis efterladt kameraet ved os andre, så lydmanden, Kasper Lange, snuppede det hurtigt op på skuldrene og fik foreviget den sidste del af fighten og vores andres kæmpe glæde over at Kim havde fanget den meget flotte fisk. Alt i alt en god og meget hyggelig tur, som vi havde forventet meget mere af, men sådan er det jo alt for mange gange…

 

8. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – Aborrer i Tryggevælde å” Tid: April 1996 Gæster: Kaspar Wendelin, Peter Haugaard og Toke Hermann

Resume: Programmet der aldrig blev sendt, så kort kan det siges. Jeg havde nogle forrygende dage ved Tryggevælde å efter isen brød i starten af april 1996, og vi fangede rigtig mange aborrer. Snitvægten var stor, flere af dagene over 800 gram, og derfor syntes jeg vi skulle lave et program om det. Efter noget pres fik jeg et hold til at møde op i påsken, og vi fangede rigtig mange aborrer, med min på 1450 som den største. Vi fik snakket en del om teknik, taktik, udstyr og meget andet, men lige lidt hjalp det. Da vi skulle redigere programmet var råbåndene væk, og programmet blev aldrig til noget.

Da jeg startede med at fiske i Tryggevælde å, var metoden et lille gennemløbsbly, med en lille krog med nogle regnorme på, det virkede rigtig godt og du kan fiske samme sted i længere tid. Efterhånden begyndte vi primært at fiske med små flåd, men stadig med en lille krog med regnorme på der var sat til at bevæge sig lige over bunden. Denne metode er god hvis man ikke helt ved hvor fiskene står, da flåddet bliver taget af strømmen og du kan derfor affiske et større område hurtigere. Vi havde endnu en god dag ved Tryggevælde å, og jeg er meget ærgerlig over at programmet aldrig blev til noget.

 

10. udsendelse: Titel: “Ta’ med ud og fisk – karpefiskeri i Lammefjordskanalerne” Tid: Maj 1996 Gæst: Kenth Esbensen Foto: John Dahl og Peter Simonsen Lyd: Kasper Lange

Resume: Så skulle ”Ta’ med ud og fisk” ud og fiske efter karper. Vi havde flere steder vi kunne tage hen, men efter mange overvejelser valgte vi Lammefjordskanalerne, nærmere bestemt Sydkanalen. Sydkanalen indeholder lidt færre fisk end Nordkanalen, til gengæld er gennemsnitsvægten højere. Dagen før vi skulle optage, holdt hele holdet et møde på DK4, og vi kiggede blandt andet på vejrudsigten der forudsagde regn og storm dagen efter. Vi var tæt på at opgive, men besluttede at tage af sted alligevel. Den beslutning skulle vi bestemt ikke fortryde.

Meteorologerne tog fejl og dagen efter var det skønt forsommervejr, samtidig med at vi fandt et sted med læ kunne det ikke blive bedre. Nu manglede vi bare at få fanget nogle karper, og med mig til at hjælpe med det havde jeg, Kenth Esbensen, forfatter og redaktør af magasinet for medefiskere – Carp Hunters. Der gik ikke lang tid før de første fisk kom på land, så nu kørte det hele på skinner.

Kenth øste ud af sine store viden om Lammefjorden i almindelighed og karpefiskeri i særdeleshed. Vi fangede 21 karper på det døgn vi var af sted, og vi havde hele to dobbelthug. Jeg skylder en stor tak til DR-fotograf John Dahl for frivilligt at stille op til at filme for en “konkurrerende” kanal. John fik samtidig smag for karpefiskeriet, idet han fangede to karper, én på flåd og en på bundmede. De fleste metoder inden for moderne karpefiskeri blev gennemgået, men det døgn var det helt almindeligt flådfiskeri med et par maddiker på en lille krog der var alle andre metoder totalt overlegen. Et fantastisk døgn, blev efter min mening til en rigtig god udsendelse for alle der var nystartede eller overvejede at starte på karpefiskeriet.

 

11. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Karpefiskeri ved Gisselfeld Gods” Tid: Maj 1999 Gæst: Kristian Krintel Foto: Ann Hellemann Redigering: Mette B. Hansen

Resume: I forbindelse med den første udgave af “Fiskemagasinet” efter navneforandringen fra “Ta’ med ud og fisk”, var jeg på plads ved Bredesø der ligger lige op til Gisselfeld Gods. Første weekend i maj 1999 havde Danske Karpefiskere fået lov til at fiske i de for karpefiskere nærmest hellige søer ved Gisselfeld Gods, og jeg havde været så heldig at få en plads.

Det var en dejlig weekend med masser af hyggelige mennesker, både mine medfiskere og alle de der besøgte parken i de dage vi var der. Der blev fanget 21 karper i den weekend, hvoraf to mand delte de 20 imellem sig. De fleste af karperne blev dappet og da de fleste af fiskene stod lige uden for rækkevidde af en normal karpestang på 12 fod, så blev der opfundet en forlænger til karpestangen. Denne forlænger bestod af en normal gren, der kunne komme igennem topøjet, og så skulle linen ud omkring enden af grenen. Det var så meningen at linen skulle frigøres fra grenen når fisken huggede, det blev den dog ikke i alle tilfælde. Programmet blev krydret med noget hjemmevideo, hvor der blev fanget nogle rigtig grumme gedder.

En stor tak til alle på Gisselfeld Gods, især Grev Danneskiold-Samsøe, Generalløjtnant K.G.H. Hillingsøe, Peter, Johan og Kim, samt Børge Munk og alle dem som jeg desværre ikke kan huske navnene på. Samt selvfølgelig til Danske Karpefiskeres daværende formand, Thomas Vedel, for at have presset godsets folk til at få lov til at afholde denne konkurrence.

 

12. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Fiskeringens Medestævne” Tid: Maj 1999 Gæst: Kim Johansen Lyd: Bo Randers Redigering: Mette B. Hansen

Resume: Hvert år, 2.weekend i maj afholder Fiskeringen medestævne i søerne i København. Jeg tog Kim Johansen med for at kommentere de forskellige deltageres taktik, udstyr, foder, agn etc. etc. Det er virkelig en opvisning i udstyr, når man går en tur hvor de øvede står. Stang efter stang ligger parat hvis taktikken skal ændres eller hvis vind og vejr forandres lidt.

I den anden sø er det mindre øvede der fisker, og her kan alle være med. De fleste har kun en enkelt stang med, og udøver helt almindeligt flådfiskeri. Der var masser af tips til både begynderen og den mere erfarne, og for at gøre udsendelsen bedre, viste vi nogle hjemmevideoklip fra nogle karpeture med stor succes.

 

13. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – lav dine egne boilies” Tid: Maj 1999 Gæst: Mads Grosell

Resume: Endnu en gang var Fiskemagasinet rykket indendørs, denne gang i DK4s køkken for at lave boilies, samt at præsentere forskellige partikelagn. Med mig havde jeg (selvfølgelig) Mads Grosell, der jo er kendt fra diverse fiskeblade og for at have startet firmaet med dansk-producerede boilieingredienser, nemlig Danish Delight.

Som ekstra ”krydderi” på udsendelsen viste vi noget karpefiskeri hvis lige formentlig ikke er set i Danmark. Mads dapper nemlig 2 karper på over 14 kg., i hans konsortievand på Fyn. Du kan andetsteds her på fiskemagasinet.dk læse mere om boilieingredienser og det at lave sine egne boilies. For nye såvel som lidt mere erfarne karpefiskere var der mange tips til det at lave sine egne boilies, samt flere råd til at anvende partikelagn.

 

14. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Bulefiskeri på Øresund” Tid: Januar 2000

Resume: Jeg tog på Øresund med Bonito for at prøve at fange torsk. Helst stortorsk, det er det der får én til at stå op midt om natten, og iklæde sig så meget tøj og så store støvler at man knap kan gå, og alligevel fryser man en lille smule. Denne januarmorgen var ligesom så mange andre januarmorgener, mørk og kold. Allerede i første træk er der flere der fanger lidt fisk, dog endnu ingen målere. Men allerede i andet træk får jeg varmen, da jeg hiver en torsk op på 10,3 kg. Og turen er reddet, næsten allerede inden den er gået i gang. Det bliver turens største, skarpt forfulgt af en anden torsk på 10,25 kg. Det blev de to eneste torsk over 10 kg. den dag, og det blev fangstmæssigt en dag lige under gennemsnittet, men jeg kunne bestemt ikke klage.

Efter en god tur, og redigeringen, indsniger der sig nogle etiske tømmermænd, for kun to fisk den dag bliver ikke fejlkroget. Det skabte stor debat, og aldrig har jeg fået så mange mails og breve som efter dette program, jeg svarede på langt de fleste, men mængden overraskede mig og der var desværre nogle jeg ikke fik besvaret. Konklusionen på de mange breve var at vi må gøre noget inden for egne rækker, ellers kommer der på et tidspunkt en-eller-anden dyreværnsforening og sætter det på dagsordenen, og så bliver det desværre ikke vores dagsorden. Blandt andet kunne man lave en maksimumstørrelse på krogene, da de kan have meget af skylden for de mange fejlkrogede torsk. Retfærdigvis skal det dog siges at mange dage er det stort set alle torsk ikke bliver fejlkroget og jeg var ude på en meget uheldig dag. En meningsmåling med cirka 4000 respondenter viste at 2/3 ikke mener at bulefiskeri kan kaldes lystfiskeri.

 

15. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Geddefiskeri ved Gisselfeld Gods” Tid: Februar 2000 Gæster: Morten B. Hansen og Peter Lyngby Foto: Carsten Marcher

Resume: For anden gang var “Fiskemagasinet” ved Gisselfeld Gods for at fiske og igen var det Bredesø der skulle lægge fisk til. Denne gang var det dog de mange gedder der skulle fiskes efter, og med mig havde jeg Morten B. Nielsen der skulle vise mig fiskeri med wobbler og levende og død agn. Min anden gæst, Peter Lyngby, skulle vise mig hvordan man fisker gedder med flue. Peter havde dog vanskelige vilkår, både på grund af den lidt kraftige vind og den meget kolde tid, som ikke er optimalt til fluefiskeri efter gedder.

Den dag fangede vi 17 gedder, og Peters vanskelige vilkår kunne man også læse af hans statistik for den dag, det blev desværre kun til en enkelt gedde til ham. Langt bedre gik det for Morten og jeg, der hver fik 8 gedder, desværre var de ikke særlig store. Det hører med til historien at vi fangede den samme gedde hele tre gange og en anden to gange. Det beviser samtidig at langt de fleste fisk man genudsætter, overlever og søger føde igen meget hurtigt.

Det meste af vores fiskeri foregik fra land, og du kan andetsteds på siden læse mere om geddefiskeri fra land. Vi er altid glade for at måtte komme ned til Gisselfeld Gods og fiske, og jeg siger igen mange gange tak til Generalløjtnant K.G.H. Hillingsøe, samt Peter, Johan og Kim for at tage så venligt imod os, på trods af den korte forberedelsestid.

 

Fiskemagasinet 16. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Kystfiskeri ved Tisvildeleje” Tid: April 2000 Gæster: Michael Westermark og Toke Hermann Redigering: Michael Hove Assistent: Trine Ziegler

Resume: Så skulle jeg på kystfiskeri til Sjællands nordkyst, nærmere bestemt et kvarters gang til venstre for den store parkeringsplads i Tisvildeleje. Jeg havde Michael Westerbjerg fra Albatros Travel og Toke Hermann fra Taiga Outdoors med til at demonstrere henholdsvis flue- og spinnefiskeri. Det var rigtig godt vejr og vinden var næsten perfekt, så vi havde forholdsvis store forhåbninger. Det var Michael der havde udvalgt denne plads, da han kender de fleste af Nordsjællands kyststrækninger.

Det lykkedes Michael at fange en havørred på flue og undertegnede at fange en på spinnefiskeri, mens kameraet kørte. Toke fangede to lige efter at kameraet var slukket og holdet var gået hjem.

En god dag blev til et godt program, og jeg vil lige fremhæve én af de rigtig mange seerkommentarer jeg fik efter dette program: “Du kan umuligt forestille dig hvad det betyder for mig, som går glip af hele forårsfiskeriet p.g.a. en større rygoperation, at se min yndlingspassion udfolde sig på skærmen i det flotteste fluevejr, underlagt dejlig, stemningsfuld, Sting musik.” Vedkommende der skrev det kan umuligt forestille sig hvad det betyder for mig at få reaktioner og kommentarer som denne.

 

17. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Trollingfiskeri” Tid: April 2000 Gæst: Jan Veiby Foto: Rolf Plant Lyd: Adser Skov Redigering: Mette B. Hansen

Resume: Denne gang skulle “Fiskemagasinet” ud på Øresund for at fange havørred og selvfølgelig torsk. Når man troller efter havørred, fanger man rigtig mange torsk ind imellem. Det gjorde vi også denne dag, dog udeblev havørrederne. Jeg havde Jan Veiby med som gæst, og hans endeløse række af historier og anekdoter gjorde dagen og programmet godt.

Vi prøvede flere forskellige steder, blandt andet steder hvor Jan havde fanget havørred over 10 kg. Det lykkedes desværre ikke denne dag, hvor vejr og vind ellers var med os. Vi var kun ude i lidt over 4 timer, og selvom trollingfiskeri kan ligne erhvervsfiskeri med de mange stænger man bruger, så viser mange undersøgelser at der skal bruges rigtig mange timer på at fange havørreder.

Der blev lavet nogle undersøgelser i forbindelse med de fleste konkurrencer der blev afholdt for et par år siden, og konklusionen blev at der skulle 56 timers fiskeri per stang for at fange én havørred. Og konkurrencerne bliver jo afholdt i højsæsonen de pågældende steder, og man må formode at deltagerne fisker effektivt i en konkurrencesituation.

 

18. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Fluefiskeri #1” Tid: August 2000 Gæst: Michael Hansen Foto: Ulrik Gedsted Lyd: Michael Hove Redigering: Claes Christensen

Resume: I dette og næste program var “Fiskemagasinet” taget til St. Rosenbusk Ørredfiskeri i Uggeløse ved Lynge. Dette program var blevet til efter at flere seere havde kontakt til mig via e-mail og spurgt om jeg ikke kunne lave et program der forklarede alt om fluefiskeri. Det var en stor mundfuld, men jeg fandt en kompetent gæst i Michael Hansen, der kunne forklare om fluefiskeri.

Vi kunne have lavet mange udsendelser hvis alt skal gennemgås minutiøst, men jeg synes at vi kom godt omkring emnet. Først snakkede vi om stang, hjul, line og alt det andet der skal bruges når man vil fiske med flue. Dernæst prøvede Michael, som heldigvis er meget tålmodig, at lære undertegnede at fiske med flue. Det er noget jeg ikke har gjort det store i de sidste 5-6 år, så det var virkelig en stor udfordring. Jeg fik prøvet de to mest almindelige kastemetoder ved fluefiskeri, nemlig overhånds- og rullekast. Jeg håber at de der skrev til mig, fik noget ud af udsendelserne, jeg lærte i hvert fald en del.

 

19. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Fluefiskeri #2” Tid: August 2000 Gæst: Michael Hansen Foto: Ulrik Gedsted Lyd: Michael Hove

Resume: Alt det jeg forhåbentligt lærte i program nummer 17, skulle bruges i dette program. Vi var igen ved St. Rosenbusk Ørredfiskeri i Uggeløse ved Lynge, og igen havde jeg Michael Hansen med. Michael havde i foregående program prøvet at lære mig at kaste med flue, og det skulle så vise sig om jeg kunne bruge det i praksis. Vi kastede og kastede, og jeg kunne da godt mærke at mine kast blev bedre og bedre, men lige lidt hjalp det. Selv Michael, med hans meget bedre og længere kast end mine, kastede forgæves hele dagen.

Vi fangede et par meget små aborrer, men ingen ørreder, som jo var det vi egentlig gik efter. Undskyldninger havde vi jo nok af, men især det meget gode vejr fik skylden. Vi havde på det tidspunkt haft nogle meget varme dage, og den dag vi var ude og optage var det en af sommerens varmeste dage, med temperaturer op omkring 28 grader. Der blev fanget meget få fisk i søen den dag, og hovedparten af dem der blev fanget var taget i nærheden af søens springvand, som selvfølgelig giver søen mere ilt, og det er helt naturligt at fiskene opholder sig i nærheden af det.

 

20. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet – Geddefiskeri på Esrum Sø” Tid: Oktober 2000 Gæst: Torben Christensen Foto: Mike de Voss Lyd: Lisbeth Obel Lydassistent: Predrag Arsowski Assistent: Trine Ziegler Redigering: Mette B. Hansen

Resume: I dette program tog jeg til Esrum Sø for at fange gedder. Om efteråret plejer Esrum Sø at fiske rigtig godt, og jeg var taget med en af de virkelige dygtige geddefiskere, der har Esrum Sø som sit speciale. Torben Christensen fra TC Fiskegrej spenderer normalt rigtig mange timer på søen, og kender den derfor under de fleste vejr- og vindforhold. Det kom til udtryk da vi var ude, fordi det for en gangs skyld ikke var så godt vejr under optagelserne til programmerne. Det var faktisk første gang at det regnede mens jeg optog. Torben vidste hvor der var læ, og fisk, så der sejlede vi naturligvis hen. Det holdt stik Vi kom i gang og allerede kort tid efter havde vi fanget den første gedde, en meget fin fisk på over 4 kg. Hele dagen gik slag i slag og vi endte op med 8 gedder hvoraf de 4 var over 4 kg. og 1 over 5 kg. På trods af vejret og alle andre forhindringer havde vi altså en rigtig god fiskedag.

Meget, udover vejret, gik i øvrigt galt den dag, og især lyddamen var meget uheldig. Efter at have måtte køre hjem til DK4 en gang for at hente en ekstra mikrofon ankom holdet til søen, for at konstatere at hendes høretelefoner også lå inde på DK4.

 

21. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet: Kystflue” Tid: Gæst: Foto: Lyd: Lydassistent: Assistent: Redigering:

Resume: I denne udgave af Fiskemagasinet prøvede Michael Olsen at lære værten, Mads Hussing at binde fluer.

Vi bandt et par typiske fluer, der virker hele året ved de danske kyster. Vi stod midt i Pandion Jagt & Fiskerii Hillerød, så alle materialer var inden for rækkevidde.

Der bliver snakket om det meste inden for fluebindingens svære kunst, eller er det nu så svært? Michael gjorde det meget nærværende at binde fluer der er meget effektive på kysten.

 

22. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet: Put & Take-flue” Tid: Gæst: Foto: Lyd: Lydassistent: Assistent: Redigering:

Resume: I dette program var det fluer til Put & take fiskeriet der skal bindes.

Michael Olsen vil endnu en gang prøve at lære værten Mads Hussing hvordan fluer til fiskeri i de mange Put&Take-vande der er i Danmark, skal bindes.

Vi binder flere fluer der er meget effektive til ørredfiskeriet, og Michael forklarer ned til mindste detalje hvordan det skal gøres.

 

23. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet: Åflue” Tid: Gæst: Foto: Lyd: Lydassistent: Assistent: Redigering:

Resume: I dette program binder vi igen fluer.

Mads Hussing har igen inviteret Michael Olsen til Pandion Jagt & Fiskeri i Hillerød for at binde fluer.

Denne gang blev der bundet fluer der kan bruges til å-fiskeri.

Mange tror at fluebinding er svært, men Michael gjorde det nemt for enhver at binde sine egne fluer til å-fiskeriet.

 

24. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet: Skallefiskeri” Tid: Gæst: Foto: Lyd: Lydassistent: Assistent: Redigering:

Resume: I dette program tager Mads Hussing til Næstved for at prøve at fange skaller, og med ham til at vise det var Thomas Voss.

Der bliver fisket i Næstved kanal, hvor Thomas Voss øsede af sin store viden om grejet, forfoder, og fiskemetoder. Det var en rigtig dejlig fiskedag, med godt vejr og dejlig natur.

Det var muligt at lære en masse om medefiskeri i almindelighed og skallefiskeri i særdeleshed.

 

25. udsendelse: Titel: “Fiskemagasinet: Brasenfiskeri” Tid: Gæst: Foto: Lyd: Lydassistent: Assistent: Redigering:

Resume: I dette program tog Mads Hussing til Næstved for at prøve at fange brasen, og med ham til at vise det var Thomas Voss.

Der bliver fisket både i Glumsø Sø, og længere inde ved Næstveds centrum i Susåen. Thomas Voss øsede af sin store viden om grejet, forfoder, forskellige fiskemetoder både i søen og ved åen. Det var en rigtig dejlig fiskedag, med godt vejr og dejlig natur.

Men tidspunktet på året lå dog en smule uden for sæsonen for brasenfiskeri, og det afspejlede sig desværre også i fangsterne.

Geddefiskeri

Geddefiskeri fra land

Geddefiskeri om vinteren

Geddefluebinding

Grønland (1)

Grønland (2)

Grønland (3)

Grønland (4)

Irland Del 1 – Lubbefiskeri

Irland Del 2 – Ørredfiskeri

Irland Del 3 – Laksefiskeri

Irland Del 4 – Havål

Island (1)

Karpefiskeri

Karup Å (1)

Karup Å (2)

Kystfiskeri

Kystfiskeri fra Bornholm 1

Kystfiskeri fra Bornholm 2

Kystflue

Lav dine egne boilies

Madeira

Madeira – Big Game

Morrum

Norge – 2 hånds fluekast

Norge – Havfiskeri

Norge – Namsen

Norge – Sæter Brygge (1)

Norge – Sæter Brygge (2)

Norge – Ørredfiskeri

Norge: Skarnsundet (1)

Norge: Skarnsundet (2)

Det bedste fra Norge

Orkla (1)

Orkla (2)

Piger der fisker

Premiere-fiskeri i å

Præstø Fjord

Put & Take flue

Put & Take spin

Rimtefiskeri

Sailfishing i Guatamala

Skanderborg sø

Sverige (1)

Sverige (2)

Tips & Tricks (1)

Tips & Tricks (2)

Torskefiskeri

Torskefiskeri 1

Torskefiskeri 2

USA (1)

USA (2)

USA (3)

USA (4)

USA (5)

USA (6)

USA (7)

Det bedste fra USA

Vintersysler (1)

Vintersysler (2)

Vita Vatten i Sverige

Å-flue

Årskavalkade 2004 – 1:2

Årskavalkade 2004 – 2:2

Aborrefiskeri 1

Aborrefiskeri 2

Besøg hos ABU

Esrum Ålaug

Fiskemagasinet 96: Medekonkurrence i Næstved Program med Morten Juul, der forklarer om medefiskeri.

Fiskemagasinet 97: Mede, karper og mad Medefiskeri efter karusser i Maglesøen med Ole Aaslo, karpefiskeri i Ungarn og mad i køkkenet med Søren Lundgaard Olesen.

Fiskemagasinet 98 Her kan du se Fiskemagasinet 98 hvor vi først er ved en meget flot og fiskerig havørredelv i Norge. Det er Vefsna der ligger ved Mosjøen i Midt-Norge, hvor der er rigtig mange havørreder i. Til slut i programmet er vi ved Århus hvor det gælder geddefiskeri. Det er marts måned og det er rigtig koldt, men gedderne hugger og fiskeriet er i top.

Fiskemagasinet 99 – Karpefiskeri i Canada Fiskemagasinet 99 handler om karpefiskeri i Canada. Kasper Bjørk var i Canada med et par venner og der blev fanget ekstremt mange karper. De fik over 300 på en uge, og alle sammen bomstærke flotte skælkarper. Fiskeriet foregik ved Trent River.

Fiskemagasinet 100 I denne jubilæumsudsendelse byttede vi roller for værten på de foregående 99 programmer var i denne udsendelse den interviewede. Vi var i Hove P&T hvor der blev talt om hverdag, rejser, tidligere udsendelser og fiskeri.

Fiskemagasinet 101 – Sailfish i Guatamala I Fiskemagasinet 101 er Morten Svendsen taget til Guatamala for at fiske efter sailfish med flue. Der bliver virkelig fightet med de store flotte fisk, og fluegrejet kommer på overarbejde.

Fiskemagasinet 102 – Karpefiskeri på Gran Canaria I Fiskemagasinet på dk4 nummer 102 har vi sendt Søren Benthin til Gran Canaria for at fiske karper. Søren skal fiske i en bjergsø der er kendt for sine store karper, og da heldet følger de tossede fanger Søren naturligvis en stor og flot spejlkarpe.

Fiskemagasinet 103 – DM i havfiskeri fra Helsingør I Fiskemagasinet 103 er vi på havet til DM i havfiskeri ved Helsingør. Jeg er i dommerbåden med Kjeld Hillingsø og også her bliver der fanget masser af fisk. Det er en utrolig flot dag på Øresund årets danske mestre efterfølgende kunne kåres. Vi er med fra morgenstunden og helt til indvejningen.

Fiskemagasinet 104 Så er vi tilbage ved Hove hvor det denne gang gælder karperne. Lars B. Larsen er med mig for at vise hvordan man fisker karper, og det lykkes også at fange nogen. Bare ikke for Lars eller mig, men for et par af dem der fiskede derude ved siden af os.

Fiskemagasinet 105 Så er vi i norsk farvand, men vi er taget ud fra en dansk havn. Der bliver fanget næsten 30 arter på denne tur og adskillige rekorder. Dette er første program i serien om rekordjagten i Norge.

Fiskemagasinet 106 Så er vi igen i norsk farvand, men vi er taget ud fra en dansk havn. Der bliver fanget næsten 30 arter på denne tur og adskillige rekorder. Dette er det andet program i serien om rekordjagten i Norge.

Fiskemagasinet 107 Så er vi igen i norsk farvand, men vi er taget ud fra en dansk havn. Der bliver fanget næsten 30 arter på denne tur og adskillige rekorder. Turen varede i alt i ni dage, og vi boede og levede ombord på skibet på hele turen uden at være i land. Dette er tredje program i serien om rekordjagten i Norge.

Fiskemagasinet 108: Rekordjagten i Norge og handicapsti I dette program er vi for sidste gang i Norge for at fange danske rekorder, og sidste halvdel af udsendelsen er vi i Jylland for at se på en handicapsti der er lavet så gangbesværede lystfiskere kan komme til at fiske. Søren Benthin er ovre for at kigge nærmere på den, og da heldet stadig følger en vis slags mennesker, så fanger Søren en fin ørred.

Fiskemagasinet 109: Gran Canaria, Kroatien og Tusågård P&T I dette program skal vi flere forskellige steder hen. Første stop er Gran Canaria hvor vi har sendt Søren Benthin afsted for at prøve at opleve noget af det fiskeri alle kan opleve på en ferietur til øen. Derefter tager vi til Tusaagaard P&T hvor vi ser og hører om faciliteter, fisk og omgivelser. Til sidst er vi i Kroatien hvor vi besøger Kroatiens største sø. Der fanges primært karusser og karper i den enorme sø der dækker et areal på mere end 50 km2.

Fiskemagasinet 110 I dette program er Mads Hussing og Lars B. Larsen tilbage ved Hove Specimenfiskeri for at fange nogle af søens karper. I programmet forklarer Lars om foder, boilies, pellets og partikelagn inden det lykkes undertegnede at få en karpe på land om morgenen. Se hele programmet her

Fiskemagasinet 111 Det første af to programmer hvor vi ser tilbage på de udgaver af Fiskemagasinet på dk4 der er lavet i 2007. Vi skal vidt omkring, og der er garanti for masser af fight og fiskeri! Se hele programmet her

Fiskemagasinet 112 Den anden udgave af årskavalkaden for 2007, hvor der vil være fangster fra flere lande og hvor ingen kommer til at kede sig! Du kan se hele programmet her

Fiskemagasinet 113: Filskov Fiskesø og tunfiskeri på Lanzarote

Fiskemagasinet 114 I Fiskemagasinet 114 skal vi til Fyn for at tale med Kim Kølerfeldt om brancheforeningen Danske Ørredsøer, vi skal til Kroatien for at fiske efter tun og amber jack, og til sidst ser vi en fight i Hove P&T hvor solen skinner og vandet er spritklart. Du kan se programmet her

Fiskemagasinet 115: Stør i Fraser River,Munkbro Fiskesø og hente karper på Gråsten Så er Fiskemagasinets udgave nummer 115 online på FiskeTV.dk. I dette program skal vi først til Fraser River i Canada og følge Nikolaj Hjorths fight med en flot stør. Derefter skal vi til Munkbro Fiskesø i Jylland og høre mere om deres faciliteter og til sidst tager vi til Gråsten Slot for at hente karper på op til 16 kg.

Fiskemagasinet 116: Mexico, Skyggehale P&T og havfiskeri i Nordnorge I dette program skal vi til Mexico for at følge Nikolaj Hjorth på eventyr, og hvor der bliver fanget store og flotte fisk. Vi skal også til Lystfiskersøen Skyggehale Put & Take, hvor vi skal tale med ejeren Jens Jørgen Jensen om søen og faciliteterne. Til sidst tager vi igen med Nikol Hjorth og TEAM SVINET til Norge for at fiske efter helleflynder, rødfisk, torsk, sej og meget andet godt. Der er virkelig smæk for skillingen i dette afsnit af Fiskemagasinet

Fiskemagasinet 117 Her kan du se det 117. program som Fiskemagasinet har vist på dk4. Vi er ved Odense å-premieren 2008, for at følge med i fiskeriet og i fangsterne.

Fiskemagasinet på dk4: 118 Fiskemagasinet på dk4 er denne gang på Jagt- & Fiskemesse i Odense. Der bliver bundet en flue, talt om fiskerejser og om forsikringer. Derudover viser vi det sidste fra å-premieren i Odense å. Her blev der fanget en del fine fisk, og der var mange glade vindere. Se hele programmet fra Fiskemagasinet på dk4 her

Fiskemagasinet 119 Her kan du se det 119. program som Fiskemagasinet har vist på dk4. Programmet handler om lakse- og størfiskeri i Canada, samt fiskeri efter dorado og sailfish i Mexico. Se hele programmet her

Ørredsøer i Danmark – P&T-fiskeri I Fiskemagasinets udgave nummer 120 er vi på tour til diverse ørredsøer rundt om i landet. Vores base er Hove P&T, men vi besøger også andre P&T-søer rundt om i landet. Du kan se TV-programmet om P&T-fiskeri i Danmark her. Hvis du vil vide mere om P&T-fiskeri, så tag et smut til www.putandtakesiden.dk.

Ørredsøer i Danmark 2:2 – Fiskemagasinet I dette andet program om ørredsøer i Danmark er Fiskemagasinet tilbage ved ørredsøen i Hove, hvor Casper Larsen bliver ved med at fange fisk, og fortælle om metoderne. Derudover er der indslag fra andre P&T-søer i Danmark og til sidst er der også et klip fra Øresund, hvor Nikolaj Hjorth fanger en god stribe torsk.

Isfiskeri (1:2) Fiskemagasinet Fiskemagasinet har udnyttet at vinteren 2009-2010 har været ekstra hård, og at der for første gang i mange år er mulighed for at dyrke isfiskeri i Danmark. Mads Hussing har taget nogle af de skrappe drenge med, blandt andet Marcus Krag, der er uddannet fiskeguide i Sverige, og derfor har fisket rigtig meget fra isen. Også Daniel Hein og fiskeskribenten og fotografen Peter Kirkby er med på isen. Det meste bliver forklaret, og der er fine fangster i dette program. Første program ud af to om isfiskeri.

Fiskemagasinet 123 – Isfiskeri 2 Fiskemagasinet har udnyttet at vinteren 2009-2010 har været ekstra hård, og at der for første gang i mange år er mulighed for at dyrke isfiskeri i Danmark. Mads Hussing har taget nogle af de skrappe drenge med, blandt andet Marcus Krag, der er uddannet fiskeguide i Sverige, og derfor har fisket rigtig meget fra isen. Også Daniel Hein og fiskeskribenten og fotografen Peter Kirkby er med på isen. Det meste bliver forklaret, og der er fine fangster i dette program. Andet program ud af to om isfiskeri.

Fiskemagasinet 124 – En forårsdag på kysten Fiskemagasinet følger denne gang den erfarne kystfluefisker Søren Lundgaard Olesen en dag på kysten. Det bliver til en masse hygge, og masser af kast med fluen, der også jævnligt bliver skiftet. Her får vi et indblik i en flueæske med historier for nærmest hver eneste flue.

Fiskemagasinet 125 – Stør i Danmark Fiskemagasinet – Stør i Danmark I 2007 blev der sat nogle store stør ud i Hove P&T, og Fiskemagasinet fulgte processen med at hente fiskene, bære dem over i karrene og køre dem til vandet. Der blev de målt og vejet, inden to mand måtte bære hver enkelt stør. Så store var de!

Fiskemagasinet 126 – Testfiskeri på havet Fiskemagasinet er taget med Danmarks Sportsfiskerforbund på Øresund, hvor der skal testes om enkeltkroge kan give færre fejlkrogninger end trekroge. Vi hører om projektet, vi fisker og vi sejler naturligvis en hel del, da det er vinterfiskeri efter torsk på Øresund.

Fiskemagasinet 127 – Hav- og kystfiskeri Vi afslutter dagen med Danmarks Sportsfiskerforbund, hvor der testes om enkeltkroge kan forhindre nogle af de fejlkrogninger der sker under vinterens fiskeri efter buletorsk. I sidste del af programmet følger vi Peter Kirkby en dag på kysten. Efter nogle vilde dage med masser af havørreder er Fiskemagasinet taget med Peter Kirkby. Det går som det tit går, når Fiskemagasinet er på kysten. Masser af hygge, men fiskene er noget kamerasky.

Fiskemagasinet 128 – Vinterens fiskedød Fiskemagasinet er taget med FIskespecialisten Henrik Carl fra Naturhistorisk Museum på oprydning i en sø i Nordsjælland, hvor vinteren har sat sine spor og masser af store og flotte karper ligger døde. Vinteren 2009-2010 var den hårdeste i mange år, og det kan ses på fiskebestandene i mange søer herhjemme. I denne sø i Gentofte er det formentlig gået udover hele karpebestanden, der blandt andet rummede skælkarper over 10 kg. Det bliver til en snak om vinterdød, karper og udsætninger i en udsendelse, hvor der er tid til at gå i dybden med emnet.

Fiskemagasinet 129 – Sandartfiskeri 1 Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på Tuel sø, for at prøve fiskemetoden vertical jig. I denne første udgave bliver der forklaret en masse om fiskeriet, og der bliver fanget sandarter hele dagen. Vi prøver den nye metode med stort held, og alle fanger fisk!

Fiskemagasinet 130 – Sandartfiskeri 2 Fiskemagasinet er tilbage på Tuel sø, hvor vi fisker efter sandart med fiskemetoden vertical jig. Dette er program nummer to i serien om sandartfiskeriet på Tuel sø, hvor vi fisker med vertical jig. Der er masser af guldkorn at hente fra Mads Hussings medfiskere Peter Kirkby og David Thormar, og derudover er der fangster over hele linien.

Sandartfiskeri (3:4):Fiskemagasinet Fiskemagasinet er taget på sandartfiskeri på Tuel sø, hvor vi bruger metoden vertical jigging. Der bliver talt om alle facetter ved fiskeriet, fiskene og grejet. Det var en rigtig god fiskedag da Fiskemagasinet og Mads Hussing var på Tuel sø med Peter Kirkby og David Thormar, samt fotograf Søren Benthin, der naturligvis også fik lov til at fiske og som også fangede noget. Der er fisk og metoder for alle pengene i disse programmer om sandartfiskeri med metoden vertical jigging. Program tre ud af fire om vertical jigging efter sandarter.

Sandartfiskeri (4:4):Fiskemagasinet Fiskemagasinet er taget på sandartfiskeri på Tuel sø, hvor vi bruger metoden vertical jigging. Der bliver talt om alle facetter ved fiskeriet, fiskene og grejet. Det var en rigtig god fiskedag da Fiskemagasinet og Mads Hussing var på Tuel sø med Peter Kirkby og David Thormar, samt fotograf Søren Benthin, der naturligvis også fik lov til at fiske og som også fangede noget. Der er fisk og metoder for alle pengene i disse programmer om sandartfiskeri med metoden vertical jigging. Program fire ud af fire om vertical jigging efter sandarter.

133 Laksefiskeri i Lagan: Fiskemagasinet Fiskemagasinet har sendt Søren Benthin til den svenske elv Lagan i slutningen af laksesæsonen. Med sig har han 55 gæve fynboer, der er på en traditionsrig tur til den sydsvenske elv. Der er masser af hygge og samtidig en masse fisk i de 25 minutter programmet varer. Søren Benthin guider seerne godt igennem programmet, og har interview med flere af deltagerne.

134 Kystfiskeri 2011: Fiskemagasinet

135 Kystfiskeri 2011 & isfiskeri i P&T: Fiskemagasinet

136 Simons P&T åbning (1:2): Fiskemagasinet

137 Simons P&T åbning (2:2): Fiskemagasinet

138 Testfiskeri på havet (1:2): Fiskemagasinet Fiskemagasinet er taget med Danmarks Sportsfiskerforbud på Øresund, for at teste om det kan lade sig gøre at mindske antallet af fejlkrogninger på torsk. Der er mange torsk, der bliver fejlkroget især i vintermånederne, og de seneste tre år har Danmarks Sportsfiskerforbund lavet testture. Det er anden gang Fiskemagasinet er med på disse ture, og denne gang bliver der fanget rigtig mange fisk.

139 Testfiskeri på havet (2:2): Fiskemagasinet Fiskemagasinet er taget med Danmarks Sportsfiskerforbud på Øresund, for at teste om det kan lade sig gøre at mindske antallet af fejlkrogninger på torsk. Der er mange torsk, der bliver fejlkroget især i vintermånederne, og de seneste tre år har Danmarks Sportsfiskerforbund lavet testture. Det er anden gang Fiskemagasinet er med på disse ture, og denne gang bliver der fanget rigtig mange fisk.

140 Fiskeri i Spanien

141 Danmarks største P&T-konkurrence (1:3): Fiskemagasinet

142 Danmarks største P&T-konkurrence (2:3): Fiskemagasinet

143 Danmarks største P&T-konkurrence (3:3): Fiskemagasinet

144 Havfiskeri i Djupvik (1:3) Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervansoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program ét ud af tre om havfiskeri i Djupvik

145 Havfiskeri i Djupvik (2:3) Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervansoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program to ud af tre om havfiskeri i Djupvik

146 Havfiskeri i Djupvik (3:3) Havfiskeri i Djupvik er programmet, hvor du lærer mere om helleflyndere og fiskeri efter helleflyndere. Fiskemagasinet med Mads Hussing er i det nordlige Norge, hvor der bliver fisket i fjorden og havet ved Djupvik. Det er helleflynderne, der er programmets primære fisk, men også fiskeriet efter torsk og sej bliver prøvet. Du lærer mere om fiskeriet, fordi du blandt ser hvordan helleflyndere jager og hugger byttet. Der er fantastiske undervansoptagelser i programmet, og man vil opleve rendyrket fiskeglæde i det smukke Nord-Norge. Program tre ud af tre om havfiskeri i Djupvik

147 DM i fladfisk

148 Størfiskeri i Danmark 1:2

149 Størfiskeri i Danmark 2:2

150 Helleflynder i Tromsø 1:2 Denne gang er Mads Hussing taget til Tromsø for at fiske efter helleflynder. Faktisk er Fiskemagasinet kørt nogle timer fra Tromsø, for at komme ud til de rigtige pladser, hvor chancen for de helt store helleflyndere er tilstede. Første program ud af to om helleflynderfiskeri ved Tromsø.

151 Helleflynder i Tromsø 2:2 Denne gang er Mads Hussing taget til Tromsø for at fiske efter helleflynder. Faktisk er Fiskemagasinet kørt nogle timer fra Tromsø, for at komme ud til de rigtige pladser, hvor chancen for de helt store helleflyndere er tilstede. Andet program ud af to om helleflynderfiskeri ved Tromsø.

152 Havfiskeri i Nord-Norge

153 P&T-konkurrence 2012 (1:2) Fiskemagasinet er taget til Danmarks største P&T-konkurrence, der foregår i Simons P&T i Gundsømagle vest for København. Der er blevet sat mange og store fisk, så det er en flok forventningsfulde lystfiskere, der er mødt op. Der bliver fanget masser af fisk, og programmet har guldkorn, som alle lystfiskere, der godt kan lide P&T-fiskeriet, kan nyde godt af.Der bliver brugt flere forskellige metoder i denne udgave af Fiskemagasinet, hvor værten Mads Hussing er prøver at finde metoden til, hvordan man vinder en P&T-konkurrence. Det er det første program ud af to om P&T-konkurrencen i Simons P&T.

154 P&T-konkurrence 2012 (2:2) Fiskemagasinet er taget til Danmarks største P&T-konkurrence, der foregår i Simons P&T i Gundsømagle vest for København. Der er blevet sat mange og store fisk, så det er en flok forventningsfulde lystfiskere, der er mødt op. Der bliver fanget masser af fisk, og programmet har guldkorn, som alle lystfiskere, der godt kan lide P&T-fiskeriet, kan nyde godt af. Der bliver brugt flere forskellige metoder i denne udgave af Fiskemagasinet, hvor værten Mads Hussing er prøver at finde metoden til, hvordan man vinder en P&T-konkurrence. Det er det andet program ud af to om P&T-konkurrencen i Simons P&T.

155 DM i størfiskeri (1:2) Fiskemagasinet er taget til DM i størfiskeri, hvor vært Mads Hussing vil følge konkurrencen fra start til slut. Følg med fra lodtrækningen, til folk vælger plads og forbereder sig. Oplev hvor stor forskellen kan være på fiskeriet fra den ene ende af søen til den anden. Programmet er optaget i Blue Rock på Fyn, som har sat en masse stør ud i den store sø. Udover en række mindre stør, så er der sat flere rigtig store stør ud, og det er naturligvis dem, som konkurrencedeltagerne vil have fat i. I programmet bliver der vist fangster af fine stør, og Fiskemagasinet følger konkurrencen hele vejen til præmieoverrækkelsen, hvor den nye uofficielle danske mester i størfiskeri bliver kåret. Dette program er det første af to fra DM i størfiskeri.

156 DM i størfiskeri (2:2) Fiskemagasinet er taget til DM i størfiskeri, hvor vært Mads Hussing vil følge konkurrencen fra start til slut. Følg med fra lodtrækningen, til folk vælger plads og forbereder sig. Oplev hvor stor forskellen kan være på fiskeriet fra den ene ende af søen til den anden. Programmet er optaget i Blue Rock på Fyn, som har sat en masse stør ud i den store sø. Udover en række mindre stør, så er der sat flere rigtig store stør ud, og det er naturligvis dem, som konkurrencedeltagerne vil have fat i. I programmet bliver der vist fangster af fine stør, og Fiskemagasinet følger konkurrencen hele vejen til præmieoverrækkelsen, hvor den nye uofficielle danske mester i størfiskeri bliver kåret. Dette program er det første af to fra DM i størfiskeri.

157 Suderfiskeri Fiskeekspert fra Zoologisk Museum Henrik Carl er gæst i Fiskemagasinet for at fortælle om suderfiskeri. Henrik Carl har fisket suder siden han var en knægt, og har en forkærlighed for at fiske suderen med flåd. Det er netop dette fiskeri, der bliver vist i Fiskemagasinet denne gang. Mads Hussing og Henrik Carl er taget til en større skovsø i Nordsjælland, hvor der er suder i alle størrelser. Henrik forklarer om fiskene, fiskeriet og fiskegrejet, så alle kan komme i gang med suderfiskeriet. Suderen lever i mange søer i Danmark, så fiskeriet kan prøves over hele landet.

158 Gudenå-konkurrencen 2012 (1:2) Denne gang er Mads Hussing og Fiskemagasinet draget til Gudenåen, for at følge den årlige konkurrence i åen, der trækker lystfiskere til fra nær og fjern. Der er præsentation af masser af åens mange flotte stykker, hvor lystfiskere i 24 timer prøvede at fange den største laks. Konkurrencen har udgangspunkt på Langå Stadion, men der bliver fisket på strækninger af åen i flere byer i området. Her er muligheden for at lære flere af stederne ved åen bedre at kende, og der bliver også fanget fine laks. Selvom fangsterne var mindre end året før, så blev der landet mange flotte laks, og Fiskemagasinet er med fra begyndelsen fredag eftermiddag til vinderen bliver kåret dagen efter, og det hele ender med et interview med den glade vinder. Dette er første program ud af to fra Gudenå-konkurrencen.

159 Gudenå-konkurrencen 2012 (2:2)  Denne gang er Mads Hussing og Fiskemagasinet draget til Gudenåen, for at følge den årlige konkurrence i åen, der trækker lystfiskere til fra nær og fjern. Der er præsentation af masser af åens mange flotte stykker, hvor lystfiskere i 24 timer prøvede at fange den største laks. Konkurrencen har udgangspunkt på Langå Stadion, men der bliver fisket på strækninger af åen i flere byer i området. Her er muligheden for at lære flere af stederne ved åen bedre at kende, og der bliver også fanget fine laks. Selvom fangsterne var mindre end året før, så blev der landet mange flotte laks, og Fiskemagasinet er med fra begyndelsen fredag eftermiddag til vinderen bliver kåret dagen efter, og det hele ender med et interview med den glade vinder. Dette er andet program ud af to fra Gudenå-konkurrencen.

160 Laksefiskeri i Alaska (1:4) Mads Hussing og Fiskemagasinet er rejst hele vejen til Alaska, og fisker i Chunilna Creek. Rejsen foregår med Atlantik Travel, og Fiskemagasinet er en del af et hold, der består af i alt fem danskere og seks nordmænd. Det var en fantastisk hyggelig uge, hvor fiskeriet var i højsædet, og hvor alle fangede laks i massevis. Det var primært sølvlaks, som Fiskemagasinet var ude efter, men udover disse, så blev der også fanget hundelaks, regnbueørreder, fjeldørreder og flere andre arter. Især hundelaks var elven fyldt op med, og de gav allesammen en tung fight, hvor grejet blev testet. Der blev optaget timevis af materiale, og det er blevet til fire programmer om laksefiskeri fra dette fantastiske sted. Dette program er det første ud af fire fra Alaska.

161 Laksefiskeri i Alaska (2:4) Mads Hussing og Fiskemagasinet er rejst hele vejen til Alaska, og fisker i Chunilna Creek. Rejsen foregår med Atlantik Travel, og Fiskemagasinet er en del af et hold, der består af i alt fem danskere og seks nordmænd. Det var en fantastisk hyggelig uge, hvor fiskeriet var i højsædet, og hvor alle fangede laks i massevis. Det var primært sølvlaks, som Fiskemagasinet var ude efter, men udover disse, så blev der også fanget hundelaks, regnbueørreder, fjeldørreder og flere andre arter. Især hundelaks var elven fyldt op med, og de gav allesammen en tung fight, hvor grejet blev testet. Der blev optaget timevis af materiale, og det er blevet til fire programmer om laksefiskeri fra dette fantastiske sted. Dette program er det andet ud af fire fra Alaska.

162 Laksefiskeri i Alaska (3:4) Mads Hussing og Fiskemagasinet er rejst hele vejen til Alaska, og fisker i Chunilna Creek. Rejsen foregår med Atlantik Travel, og Fiskemagasinet er en del af et hold, der består af i alt fem danskere og seks nordmænd. Det var en fantastisk hyggelig uge, hvor fiskeriet var i højsædet, og hvor alle fangede laks i massevis. Det var primært sølvlaks, som Fiskemagasinet var ude efter, men udover disse, så blev der også fanget hundelaks, regnbueørreder, fjeldørreder og flere andre arter. Især hundelaks var elven fyldt op med, og de gav allesammen en tung fight, hvor grejet blev testet. Der blev optaget timevis af materiale, og det er blevet til fire programmer om laksefiskeri fra dette fantastiske sted. Dette program er det tredje ud af fire fra Alaska.

163 Laksefiskeri i Alaska (4:4) Mads Hussing og Fiskemagasinet er rejst hele vejen til Alaska, og fisker i Chunilna Creek. Rejsen foregår med Atlantik Travel, og Fiskemagasinet er en del af et hold, der består af i alt fem danskere og seks nordmænd. Det var en fantastisk hyggelig uge, hvor fiskeriet var i højsædet, og hvor alle fangede laks i massevis. Det var primært sølvlaks, som Fiskemagasinet var ude efter, men udover disse, så blev der også fanget hundelaks, regnbueørreder, fjeldørreder og flere andre arter. Især hundelaks var elven fyldt op med, og de gav allesammen en tung fight, hvor grejet blev testet. Der blev optaget timevis af materiale, og det er blevet til fire programmer om laksefiskeri fra dette fantastiske sted. Dette program er det fjerde ud af fire fra Alaska.

164 DM i fladfisk 2012 Fiskemagasinet var til DM i fladfisk i 2012. Konkurrencen bliver større og større, og deltagerantallet vokser. Der bliver sejlet fra Onsevig Havn, og det gælder om at fange store fladfisk og også mange forskellige arter. I programmet vil der være mulighed for at lære at binde et forfang til pighvarfiskeriet, inden vi til sidst i programmet kårer Danmarksmesteren i Fladfisk 2012.

165 Fra dambrug til lystfiskeri

166 Isfiskeri efter stør

167 Regnbueørred i Alaska

168 Fiskemesse i Holland

169 Geddefiskeri i Blekinge (1:2)

170 Geddefiskeri i Blekinge (1:2)

171 Suderfiskeri på bunden

172 Samsø Hornfiskefestival
Optaget i april 2013

173 Russian River og Quartz Creek
Optaget i august 2013

174 Anchor River og Deep Creek
Optaget i august 2013

175 DM i fladfisk 2013

176 Helleflynderfiskeri i Alaska

177 Freddy Wulff – lystfiskeren fra Randers

178 Brakvandscup 2013

179 Floattrip på Kenai

180 Medefiskeri i Spanien

181 Sølvlaks i Alaska

182 Rimtefiskeri

183 Medefiskeri i Gudenåen (1:2)
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Gudenåen for at møde medefiskeren Ulrik Møller. Ulrik har været med til EM og VM fem gange, og han ved alt om medefiskeri. Vi fisker i flotte omgivelser i Gudenåen ikke langt fra Randers, hvor der er masser af skaller. I det første program pakker vi grej ud, og Ulrik Møller fortæller om hvad grejet skal bruges til. Der bliver også fisket lidt, og skallerne er hurtigt på foderpladsen. I dette program bruger vi 13 meter lange stænger til at fange de små fisk med. Første program af to.

184 Medefiskeri i Gudenåen (2:2)
I denne udgave af Fiskemagasinet er Mads Hussing taget til Gudenåen for at møde medefiskeren Ulrik Møller. Ulrik har været med til EM og VM fem gange, og han ved alt om medefiskeri. Vi fisker i flotte omgivelser i Gudenåen ikke langt fra Randers, hvor der er masser af skaller. I det første program pakker vi grej ud, og Ulrik Møller fortæller om hvad grejet skal bruges til. Der bliver også fisket lidt, og skallerne er hurtigt på foderpladsen. I dette program bruger vi 13 meter lange stænger til at fange de små fisk med. Andet program af to.

185 Grouperfiskeri i Florida
Optaget i maj 2014

186 Fluefiskeri for alle (1:2)
Optaget i maj 2014

187 Fluefiskeri for alle (2:2)
Optaget i maj 2014

188 Hajfiskeri i USA
Optaget i maj 2014. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på hajfiskeri i Florida. Det gælder de helt store fisk med de voldsomme tænder og det store temperament. Fiskemagasinet er taget med Kipling Travel og en gruppe danskere til Florida, og der bliver fisket fra båd i den Mexicanske Golf. Agnene er store og grejet er kraftigt – undtagen da den helt store haj hugger… Her bliver der virkelig kamp til stregen, da en af danskerne får en stor haj på, mens han fisker efter mindre fisk. Det er en udgave af Fiskemagasinet, hvor der er masser af action.

189 Makrelfestival

190 DM i fladfisk 2014

191 Eksotisk fiskeri i Florida
Optaget i maj 2014. Mads Hussing og Fiskemagasinet er i Florida, hvor det gælder de mange forskellige eksotiske fiskearter, der findes i solskinsstaten. I programmet er Fiskemagasinet med en flok danskere i Florida, hvor der først fiskes på havet efter vilde eksotiske arter, der fighter som en gal. Derefter går turen til en nærliggende mole, hvor der også bliver fanget fisk, og tilsidst skal holdet til Everglades, hvor alligatorerne bliver lidt nærgående.

192 Piger der fisker (1:2)
Optaget i november 2014. Der er ingen tvivl om, at lystfiskeri er en mandsdomineret sport. Hvorfor er det sådan? Kvinder kan da lide natur lige så meget som mænd. Er fisk så ulækre, så det holder kvinder væk? Eller måske er det at sætte orme på krogen for ulækkert? Mads Hussing har optaget med Lisa Jørgensen fra Girlfishing.dk, og det er blevet til to programmer. I det første er vi på tur til Simons Put & Take, og i det andet er vi ved Poppelsøen i Ballerup. Første sted gælder det ørrederne, mens i Poppelsøen gælder det søens stør. Vi mødte flere kvindelige lystfiskere de dage, og de fortæller også i de to programmer, hvorfor de fisker. Første program ud af to.

193 Piger der fisker (2:2)
Optaget i november 2014. Der er ingen tvivl om, at lystfiskeri er en mandsdomineret sport. Hvorfor er det sådan? Kvinder kan da lide natur lige så meget som mænd. Er fisk så ulækre, så det holder kvinder væk? Eller måske er det at sætte orme på krogen for ulækkert? Mads Hussing har optaget med Lisa Jørgensen fra Girlfishing.dk, og det er blevet til to programmer. I det første er vi på tur til Simons Put & Take, og i det andet er vi ved Poppelsøen i Ballerup. Første sted gælder det ørrederne, mens i Poppelsøen gælder det søens stør. Vi mødte flere kvindelige lystfiskere de dage, og de fortæller også i de to programmer, hvorfor de fisker. Andet program ud af to.

194 Aborrefiskeri (1:2)
Optaget i februar 2015. Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er første udgave af to programmer om aborrefiskeri i St. Vejle å.

195 Aborrefiskeri (2:2)
Optaget i februar 2015. Mads Hussing er i denne udgave af Fiskemagasinet taget på aborrefiskeri i St. Vejle å, der ligger ved Ishøj. Åen har noget af verdens bedste aborrefiskeri, og der er både mulighed for mange og store aborrer. Med i programmet er Henrik Carl, der er fiskeekspert og ansat ved Zoologisk Museum og Fiskeatlas, der holder øje med samtlige fiskearter i Danmark. Han vil fortælle om det gode fiskeri, om grejet, og der bliver også talt om tyvfiskeri, bestandspleje og skarv. Dette er anden udgave af to programmer om aborrefiskeri i St. Vejle å.

196 Hornfisk på Samsø
Optaget i maj 2014

197 Roadtrip i Alaska (1:2)

198 Roadtrip i Alaska (2:2)

199 Mosefiskeri

200 Mallefiskeri i Ebro (1:2)
Fiskemagasinet handler om fiskeri i den kendte flod Ebro i det nordlige Spanien. Der kan fanges store maller og store karper. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget med fiskeguide ved Ebro, Pontus Ingvarsson fra Sverige, og både vejret og fiskeriet viste sig fra sin gode side. Første program ud af to.

201 Mallefiskeri i Ebro (2:2)
Fiskemagasinet handler om fiskeri i den kendte flod Ebro i det nordlige Spanien. Der kan fanges store maller og store karper. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget med fiskeguide ved Ebro, Pontus Ingvarsson fra Sverige, og både vejret og fiskeriet viste sig fra sin gode side. Andet program ud af to.

202 Koikarper i Knuthenborg
Fiskemagasinet er denne gang taget til Knuthenborg Safaripark for at fiske koikarper. Det er ellers strengt forbudt at fiske i parkens sø, men Fiskemagasinet har fået lov til at fiske en dag efter de flotte fisk, der går i søen. Fiskemagasinets vært Mads Hussing har denne gang Henrik Carl med, som står for at passe søen. Koikarperne er i mange forskellige farver, og der bliver taget flere flotte fisk denne dag.

203 Sørøya

204 Moderne størfiskeri (1:2)

205 Moderne størfiskeri (2:2)

206 Kastefiskeri efter torsk
Premiere 21. marts 2016

207 Bulefiskeri på Øresund
Premiere 3. april 2016. Hvert år er der bulefiskeri på Øresund. Især om vinteren er der stor fokus på bulefiskeriet, som mange enten elsker eller hader. Der bliver fisket efter torsk, som samler sig for at gyde, og der er mange fejlkrogninger. På trods af dette, så er der mange, der dyrker det fiskeri. Fiskemagasinet er igen taget på havet for at se nærmere på det fiskeri.

208 Bulefiskeri på Øresund
Premiere 3. april 2016. Hvert år er der bulefiskeri på Øresund. Især om vinteren er der stor fokus på bulefiskeriet, som mange enten elsker eller hader. Der bliver fisket efter torsk, som samler sig for at gyde, og der er mange fejlkrogninger. På trods af dette, så er der mange, der dyrker det fiskeri. Fiskemagasinet er igen taget på havet for at se nærmere på det fiskeri.

209 Geddefiskeri
Premiere 1. maj 2016. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på geddefiskeri. Med i programmet er Thomas Eldor Petersen, der har fisket gedder altid.I programmet gælder det geddefiskeri med kunstagn, og mange af de nye og ældre woblere og andre agn bliver brugt. Thomas Eldor Petersen har sin søn Christian med, og han fanger en gedde i allerførste kast!

210 Laksefiskeri
Premiere 15. maj 2016. Fiskemagasinet og Mads Hussing er denne gang taget til det sydlige Sverige, hvor det gælder trollingfiskeri efter laks. Fiskeguide Jan Svenstrup står klar til at modtage os, og han vil gøre alt for at finde laks til os. Laksen er på vandring, og der er forskellige steder, hvor den typisk opholder sig i kortere eller længere tid, og det er med at ramme det helt rigtige tidspunkt. Det kan Jan Svenstrup finde ud af, og derfor er han også fiskeguide på fuld tid i de måneder, hvor laksefiskeriet kører i det syd- og østsvenske. I dette program lærer vi om trollingfiskeriet af Jan Svenstrup, der har mere end 25 års erfaring at øse ud af.

211 Artsfiskeri i P&T
Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget til Brynshøj P&T for at følge en artskonkurrence i søen. Der er sat mange forskellige arter af ørreder ud, og der er sat store fisk ud. Det giver alle muligheder for, at konkurrencen ender som en succes med store fisk til indvejning og måske en danmarksrekord eller to. Brynshøj P&T ligger ikke langt fra Nykøbing Sjælland i et naturskønt område. Fiskemagasinet følger nogle skrappe fiskere, der alle går efter at vinde konkurrencen. Og uden at afsløre for meget, så vinder en af dem, som vi følger.

212 Maldiverne 1:2
Fiskemagasinet har været på Maldiverne med Libertine Sport & Game Fishing. Det var en rigtig fornøjelig tur i godt selskab med en stribe dygtige fiskere. Både fluefiskere og spinnefiskere havde svære forhold. Jeg selv var på spinnefiskerbåden, der både kastede poppere og stickbait op ad revene, fiskede med speedjigs og trollede med større woblere. Der blev fanget mange forskellige slags fisk på turen til det smukke Maldiverne. Fiskemagasinet boede på øen Dhiffushi, hvor en dansker har bygget et guesthouse. Det er udgangspunkt for fiskeriet. Dette er første program fra Maldiverne.

213 Maldiverne 2:2
Fiskemagasinet har været på Maldiverne med Libertine Sport & Game Fishing. Det var en rigtig fornøjelig tur i godt selskab med en stribe dygtige fiskere. Både fluefiskere og spinnefiskere havde svære forhold. Jeg selv var på spinnefiskerbåden, der både kastede poppere og stickbait op ad revene, fiskede med speedjigs og trollede med større woblere. Der blev fanget mange forskellige slags fisk på turen til det smukke Maldiverne. Fiskemagasinet boede på øen Dhiffushi, hvor en dansker har bygget et guesthouse. Det er udgangspunkt for fiskeriet. Dette er andet program fra Maldiverne.

214 Hornfisk på Samsø
Premiere mandag 17. oktober. Når hornfisken kommer til Danmark, så kommer den i rigelige mængder. Der kan være perioder, hvor den er helt dominerende ved nogle kyster. Samsø ligger lige midt på hornfiskens trækrute, så det var helt naturligt at lægge en hornfiskefestival på øen. Fiskemagasinet og Mads Hussing er taget til Samsø for at få at vide, hvordan man fanger den spændende fisk, og så skal vi se, hvem der fanger Samsøs længste hornfisk. Den dygtige lystfisker går hjem med masser af præmier.

215 Fladfisk
Premiere 31. oktober 2016. Mads Hussing og Fiskemagasinet er taget på Øresund for at fiske efter forskellige fladfisk. Med i programmet er Jesper Larsen, der igennem mange år har fanget rigtig mange fladfisk. Han elsker også at rode med tackler til fladfisk, og den passion deler han med os andre i programmet. Jesper Larsen fortæller om fiskeri og tackler, og så bliver der fanget en masse fladfisk.

216 Grejsamler
Premiere 14. november 2016. Fiskemagasinet kigger denne gang på spændende gammelt grej. Det hele foregår på Dansk Gremsamler Klubs grejloppemarked i København, og her skal vi blandt andet se på et danskproduceret hjul til tunfiskeri, noget ældre ABU-grej og et italiensk havhjul fra 70”erne. Carsten Faber fra Dansk Grejsamler Klub vurderer grejet, og vi finder ud af, hvad det bliver solgt for. Jesper Larsen fortæller om, hvorfor han samler på Jensen-grej.

217 Colombia 1:2
Premiere 28. november 2016. Fiskemagasinet er taget til Colombia, og her venter der et rendyrket fiskeeventyr. Mads Hussing er taget med Kipling Travel til Colombia, og her skal den lille gruppe danskere opleve et forrygende fiskeri. Der er dømt trætte arme og masser af fisk til alle deltagerne. Det er helt specielt at skulle fiske i Colombia, for det er en lang rejse, og fiskeriet er næsten uberørt. Under sejlads på over 100 kilometer var der ingen andre lystfiskere, så det danske hold havde området for dem selv. Dette er første program fra Colombia.

218 Colombia 2:2
Premiere 12. december 2016. Fiskemagasinet er taget til Colombia, og her venter der et rendyrket fiskeeventyr. Mads Hussing er taget med Kipling Travel til Colombia, og her skal den lille gruppe danskere opleve et forrygende fiskeri. Der er dømt trætte arme og masser af fisk til alle deltagerne. Det er helt specielt at skulle fiske i Colombia, for det er en lang rejse, og fiskeriet er næsten uberørt. Under sejlads på over 100 kilometer var der ingen andre lystfiskere, så det danske hold havde området for dem selv. Dette er andet program fra Colombia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *