CV

Mads Schilder Hussing
Bosat i Hillerød
Mail: mads@hussing.dk
Tlf.: 6083 8282

Resume:
Jeg er uddannet inden for samfundsfag og administration fra Aalborg Universitet, men har i de seneste 20 år arbejdet inden for medieverdenen, både med TV, radio og avisproduktion. Jeg er nu ansat som redaktør på fuldtid i Politikens Lokalaviser, og er derudover producent og vært på tv-programmet Fiskemagasinet, der bliver sendt på dk4.

Faglige kvalifikationer:
– Tilrettelæggelse af tv-programmer fra idé til færdigt program
– Administrativ planlægning
– Disponering og redigering en avis
– Prioritering nyheder til netavis
– Oprettelse og vedligeholdelse af virksomhedens sociale profil

Personlige kvalifikationer:
Arbejdsom, pligtopfyldende og loyal. Jeg arbejder selvstændigt, og jeg er samtidig meget samarbejdsvillig.

Erhvervsforløb:

2017- Sportsjournalist, Frederiksborg Amts Avis. En del af Sjællandske Medier. Her indgår jeg i et hold på en sportsredaktør, to sportsjournalister og tre freelance sportsskribenter.

2014-2017 Redaktør, Allerød Nyt, Politikens Lokalaviser. En del af JP/Politikens Hus. Jeg står for alt web-tv på avisen. Jeg har øje for avisens websatsning, hvor nyhederne skal prioriteres rigtigt på forsiden af netavisen og i det daglige nyhedsbrev. Jeg administrerer derudover vores sociale profil. Jeg både skriver, tager billeder og laver video til de to trykte udgaver om ugen og til netavisen.

2008-2013 Journalist, Politikens Lokalaviser. En del af JP/Politikens Hus. Det er blandt andet blevet til en prisvindende reportage gennem mange aviser fra før, under og efter kommunalvalget i Allerød i 2009, hvor byen var vidne til tre borgmestre inden for samme uge.

Jeg har i flere tilfælde fået nyheder til at gå nationalt og nogle også internationalt. Her er et par konkrete eksempler på mine resultater, og også lidt om min andel i en prisvindende reportage:

“Totalsmadrede sin Ferrari”
Producerede både tekst, billeder og video, som jeg sendte til Ekstra Bladet. Det er det næstmest sete web-tv-indslag i Politikens Lokalaviser. Det var min idé at sende materiale til større medier og få en masse besøgende ud af det. Kort tid efter blev der udsendt en meddelelse fra direktøren i Politikens Lokalaviser, at sådan skulle vi tænke fremover.
http://ekstrabladet.dk/112/article1120869.ece

“Mord i Sandholmlejren”
Kørte på intuitionen, og fandt til sidst de involverede. Producerede tekst, foto og video, der endte i medier i hele landet.
http://www.bt.dk/krimi/snyd-i-madkoe-foerte-til-drab

“Bilsex i Hørsholm gav sort skærm”
Et par var smidt væk fra en indkørsel, hvor de var noget kærlige. 10 minutter senere kørte de galt, og smadrede en boks, så en masse beboere ikke kunne se TV. Historien gik Norden rundt.
http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=576392

“Arrig musvåge angriber løber”
Det er til dato det mest sete web-tv-indslag i alle Politikens Lokalaviser. Det blev hevet frem to år efter af TV2Lorry, der ville bruge billederne igen.
http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-29314922:arrig-musv%C3%A5ge-angriber-l%C3%B8ber.html

“Ambulance tørnede sammen med bil”
Billeder i flere medier fra et voldsomt uheld.
http://jp.dk/indland/article2691622.ece

“Se kæmpefisken angribe”
Vi fik unikke optagelser i kassen under fisketur i Norge. Videoklippet er nu set af omkring 440.000 på Youtube, og det kom på eb.dk og nrk.no, samt utallige fiskesider i det meste af Europa.
http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article1649250.ece

“Guld til Allerød Nyt”
Guldprisen for årets bedste lokale nyhedsartikel fik Allerød Nyt for dækningen af kommunalvalget “i et flot tværmedielt bidrag, der tilfredsstiller både avislæseren og netbrugerne med minut-for-minut opdatering på sitet. Niveauet matcher landsdækkende dagblade og nyhedssites.”
http://alleroed.lokalavisen.dk/guld-til-alleroed-nyt-/20101013/artikler/101019634

1995- Tilrettelægger og vært, Fiskemagasinet. Producerer tv-programmer til dk4. Jeg har selv udviklet konceptet, der nu har kørt i mere end 18 år, og programmerne bliver ved med at udvikle sig. Jeg producerer programmerne til dk4, og det bliver til mellem 16 og 20 om året. Jeg har flere udsendelser, jeg gerne vil fremhæve. Der er lige lavet nogle fra Alaska – det var en fantastisk tur, og vi fik mange gode billeder.

2010- Foredragsholder, Selvstændig. Foredragsholder om TV, lystfiskeri, rejser, lokaljournalistik og Allerød. Har holdt foredrag flere steder, blandt andet for Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri: http://www.landdistriktsprogram.dk/lystfiskeri.aspx?ID=52994

2006-2015 Freelance sportsjournalist, Hillerød Posten. Det lokale medie i Hillerød – en del af Politikens Lokalaviser. Jeg tager mig af de vigtigste sportsbegivenheder hver uge. Jeg udvælger hvilke begivenheder, vi skal dække.

2005-2006 Programplanlægger, dk4 og 4SPORT. dk4 har eksisteret siden 1994, og har blandt andet specialiseret sig i niche-programmer. 4SPORT var dk4’s sportskanal, hvor vi viste Pro Tour bordtennis, Davis Cup Tennis, Mikkel Kesslers VM-kampe, Speedway Grand Prix, dansk floorball og meget mere. Jeg var central på dk4s daværende kanal sportskanal 4SPORT, når der skulle koordineres. Jeg havde kontakt til alle vores tilrettelæggere både i huset og uden for huset, og jeg var med til at godkende alle færdige programmer. Jeg var en del af et team i programplanlægningen. Her arbejdede jeg med schedulering, tekst-tv, websites, streaming, indkomne programmer etc. Udover de administrative opgaver, så var jeg også kommentator på blandt andet Pro Tour i bordtennis, Davis Cup Tennis og floorball.

2006-2008 Ansvarlig for Grejsiden.dk, medejer af to fiskesøer og flere fiskesites. Jeg havde flere sites om lystfiskeri, en shop med fiskegrej og flere søer, som lystfiskere kunne fiske i. Fik en millionomsætning med fiskegrej, lystfiskeri og annoncer. Jeg afleverede en strømlinet forretning, et par nyrestaurerede søer og nogle profitable websites. Jeg afviste definitivt at leve af lystfiskeri, og fandt ud af at mine professionelle interesser lå andetsteds. Jeg blev i juni 2008 kontaktet af Politikens Lokalaviser, der tilbød mig en stilling som journalist. Jeg har dog stadig flere sites om lystfiskeri, som jeg vedligeholder på hobbybasis.

Uddannelse:

2000-2003 Overbygning i administration, men mangler at skrive speciale (Aalborg Universitet)

2002-2003 Praktik ved Kommunikationskontoret i Nordjyllands Amt (Aalborg Universitet)

1997-2000 Bachelor i administration og samfundsfag (Aalborg Universitet)

1992-1995 Matematisk student (Allerød Gymnasium)

Sprog:
Engelsk Niveau mundtlig: Flydende Niveau skriftlig: Flydende
Tysk Niveau mundtlig: Kendskab Niveau skriftlig: Kendskab

IT kundskaber:
Officepakken Niveau: Superbruger
Saxo Online Niveau: Superbruger
Saxo Niveau: Superbruger
Indesign Niveau: Bruger
Final Cut Pro Niveau: Bruger
Movie Maker Niveau: Bruger

Fritidsinteresser:
Foreningsarbejde Jeg har erfaring fra masser af foreningsarbejde i små og store organisationer. Det gælder helt fra at starte en lokal fiskeklub, til at være sekretær og forretningsudvalgsmedlem i en landsdækkende interesseorganisation med 25.000 medlemmer. Derudover blandt mange andre ting udpeget af Aalborg Byråd til Radio- og Tv-nævnet i Aalborg. Jeg har også været formand for den lokale grundejerforening.

Sport:
Jeg både dyrker og ser sport i min fritid. Jeg har sporten i “blodet”, da min tipoldefar stiftede KB (kontinentets ældste klub) i 1876 og min morfar stiftede svømmeklubben i Gentofte og fik bygget Kildeskovhallen.

Referencer:
Kontakt mig hvis du vil have referencer – mads@hussing.dk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *