Angreb fra rovfugl i tv igen

Jeg lavede for to år siden et lille tv-klip om en løber, der blev angrebet af en musvåge. Det er ikke hver dag, at der kommer billeder og video fra et rovfugleangreb, men det skete denne dag. Det er ikke glemt endnu, kan jeg konstatere, da TV2Lorry brugte min video i deres udsendelse forleden dag – altså to år efter den blev lavet.

Jeg er bare glad for det, og overvejer om der ikke skal laves en ny. Jeg tror stadig de angriber i øjeblikket, for da jeg var ude at cykle i går, blev vi fulgt tæt af en rovfugl i skoven, der dog ikke angreb os. To rovfugle fulgte os tæt på en vej, men de holdt bare øje med os, og angreb aldrig. Det tror jeg dog, de havde gjort, hvis det var løbere.

Her kan min korte video fra dengang ses: http://hoersholm.lokalavisen.dk/section/xweb-tv/1016&id=3765

 

Comments are closed.